Каталог товарів
UA
Обране

Каталог швейних машин

6 975 грн
88 000 грн
7 965 грн
60 750 грн
62 460 грн
74 700 грн
25 200 грн
28 600 грн
39 150 грн
10 350 грн
12 600 грн
5 940 грн
14 520 грн
60 750 грн
10 350 грн
7 260
6 534 грн
6 435 грн
22 000 грн
74 800 грн
17 325 грн

Кращі виробники

Новинки

77 000 грн
7 425 грн
13 230 грн
9 855 грн
12 600 грн
13 500 грн
8 100 грн
19 350 грн
9 720 грн
12 825 грн
10 350 грн
7 155 грн

Новини та відеоогляди

Швейні машинки в "S-MIR"

Якщо ви зайшли в наш швейний інтернет магазин, значить, шукаєте сучасну техніку на століття або додаткове обладнання та атрибути для шиття. Ласкаво просимо! У нас ви знайдете великий вибір якісних додаткових інструментів, таких як голки, «лапки», атрибути для догляду за спеціальним обладнанням, пристосування для декору і великий вибір швейної техніки в Україні.

Це про вашу помічницю? Якою б гарною не була машинка років двадцять тому, з продуктивністю сучасних електронних та електромеханічних моделей їй не змагатися. Старого обладнання може бути досить, щоб підлатати розпустилася шов, заштопати носок, зшити подушку. Але і швейна техніка сучасного формату впорається з цим, тільки швидше. При необхідності ще й якимось особливим візерунковим швом.

Якщо робоча обстановка для вас - світ швейних машин, тоді питання продуктивності має бути дуже актуальним.  Адже чим більше вдасться зробити - тим більше зможете заробити. І щоб домогтися максимального ефекту за мінімальні ціни - озирніться на нашому сайті. Магазин швейного обладнання "Швейний світ" на ринку України пропонує європейських, американських і азіатських виробників спеціального устаткування.

За адекватну якість ви платите відповідну ціну. І якщо ви шукаєте, де купити швейне обладнання з доставкою по Україні, дивіться в нашому магазині. Ціни різного сегмента підійдуть для самого бюджетного випадку.

ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ, КОЛИ ЧОГОСЬ НЕ ВИСТАЧАЄ ДЛЯ ШВЕЙНОГО ЩАСТЯ

Створюючи свій "Швейний Світ" в центрі Києва, ми хотіли, щоб відвідувач міг знайти все, необхідне для роботи, обладнання в одному місці: від голочки і до габаритних коверлоків. У нашому швейному інтернет магазині асортимент зберігає свою універсальність і широкий вибір. У нас ви можете купити:

Як бачите, наш швейний інтернет-магазин надає широкий асортимент напівпрофесійних і професійних товарів. І вам не доведеться ходити по різних кутках міста, або інтернет-ресурсах - можете купити все: від голочки і до спеціального обладнання для шиття у нас.

ЯК ВИБРАТИ ШВЕЙНЕ ОБЛАДНАННЯ СВОЄЇ МРІЇ І НЕ РОЗЧАРУВАТИСЯ ПІСЛЯ КУПІВЛІ?

Вибирайте в інтернеті у перевірених постачальників. Наприклад, у нас!

Сьогодні багато ще скептично ставляться до покупок в інтернеті. Страх витратити гроші і отримати кота у мішку заважає економити час і фінанси. Адже доводиться шукати в окрузі, а знайшовши - переплачувати, так як ціна вже «ввібрала» вартість оренди приміщення та його обслуговування.

В інтернет-магазині S-MIR.COM.UA ви платите тільки за якісний товар. Самі регулюєте суму, на яку готові зробити замовлення. Ви можете вибрати обладнання на сайті і відвідати наш швейний магазин в Києві. Є можливість оглянути вподобану модель, купити і в той же час її забрати. Щоб знайти наш Швейний Світ на Великій Васильківській (або за старим Червоноармійській), скористуйтесь контактними даними. Зателефонуйте нам і консультанти Вас зорієнтують. Використовуйте карту, де для вас уже відзначені наші швейні магазини в Києві.

Все ще хвилює безпека покупки? У будь-якому випадку кожне придбання в нашому швейному магазині отримує гарантію. У нас:

  • якісний товар;
  • гарантія від виробника і продавця;
  • консультація онлайн або по телефону;
  • широкий асортимент;
  • доступні ціни.
  • доставка по всій Україні.

Замовляйте у нас швейну техніку та приладдя, та переконайтеся в тому, що покупки в інтернеті - це зручно, вигідно і швидко! S-MIR.COM.UA переконає вас у цьому.

 

Сервіс та обслуговування швейних машин

гарантійне і післягарантійне